Dakraam

Dakraam shutters

Je bent hartstikke blij met je nieuwe dakkapel en hebt er een mooi ingerichte kamer bij. Maar wat ga je voor de dakramen zetten. Een gordijn is ook weer zo suf, je wilt liever andere raamdecoratie. Wat dacht je van raam shutters. Dakraam shutters zijn net zo neutraal als ze modern zijn. Het is een tijdloze oplossing voor je nieuwe dakramen.

Dakraam shutters op maat

De afmetingen van jouw dakraam maakt voor ons niet zoveel uit. We maken ze gewoon dakraam shutters op maat! Perfect voor iedere raamvorm en vanwege het feit dat ze best neutraal zijn, passen dakraam shutters makkelijk bij iedere woonstijl. Shutters van Shutterkoning zijn gemaakt van hoogwaardige panelen, verstelbare lamellen en flexibele houten binnenluiken.

Dakraam

Montage dakraam shutters

Dakramen kunnen vele kantel mogelijkheden hebben. Daar hebben we als oplossing voor gevonden dat we de shutters gewoon monteren op het frame van het dakraam zelf. Het raam behoudt zijn vrijheid zullen we maar zeggen en de dakraam shutters bewegen gewoon moeiteloos mee.

Dakraam is nog steeds toegankelijk

Dakraam shutters maken het interieur af, maar soms moet je ook bij het raam zelf kunnen. Vandaar dat shutters aan de ene kant met scharnieren bevestigd worden en voor de andere kant zijn er verschillende oplossingen. Deze oplossingen kunnen kogelsnappers, pinsluitingen met een slotje of jachtsluitingen zijn. Zo kun je indien nodig nog gewoon bij het raam zelf komen.

Bediening van onze dakraam shutters

Je schaft natuurlijk ook raamdecoratie aan om de lichtinval te bepalen. Dakramen kunnen op moeilijk bereikbare plekken zitten. Vandaar dat er ook elektrische shutters zijn, die dit probleem in één keer oplossen.

Bezoek onze showroom