Bestelling en levering

Order en transport

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u, indien u dat wenst, van ons een technische tekening van uw shutters ter bevestiging. Op deze tekening staan diverse zaken als paneelindeling, draairichtingen, type en soort frame, stijl, lamellen, etc. Kiest u ervoor de tekeningen te ontvangen dan worden deze na goedkeuring en ontvangst van de aanbetaling  in productie genomen. De indicatieve levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 10 en 14 weken. In geval van shutters met een afwijkende vorm (Rond, Schuin, getoond, etc.) dient u rekening te houden met 12 tot 18 weken levertijd.

Zodra uw shutters in ons magazijn zijn ontvangen wordt er met u een afspraak ingepland voor levering en installatie. Om het allerbeste resultaat te garanderen werken wij met onze eigen monteurs. Deze zijn stuk voor stuk deskundigen en hebben veel ervaring met het plaatsen en installeren van shutters.

Tijdens het plaatsen van uw shutters werken wij netjes en schoon.

Na afloop van de installatie krijgt u uitleg over het gebruik van uw nieuwe shutters en het onderhoud zodat u jarenlang plezier kunt beleven van uw investering!

 • Nr. 1 specialist
  in de Benelux
 • Volledig maatwerk
  Perfect voor elke raam
 • 5 jaar garantie
  Voor langdurige zekerheid
 • Laagste prijsgarantie
  Voor Hoogwaardige Shutters
 • Grootste assortiment
  Meest uitgebreide collectie
Bezoek onze showroom