Raamdecoratie badkamer

Shutters badkamer

Kwalitatief hoogwaardige shutters en houten jaloezieën voor uw badkamer? Dat kan zeker! Er zijn veel mogelijkheden wat betreft shutters die geschikt zijn voor vochtige ruimtes in huis, zoals de badkamer. Met deze vochtbestendige vorm van raamdecoratie, geeft u uw badkamer sfeer én functionaliteit.

Shutters als raamdecoratie voor iedere soort badkamer

Het kan lastig zijn de juiste shutters te kiezen voor het gebruik van raamdecoratie in uw badkamer. Zo is niet ieder type raamdecoratie even goed bestand tegen warme temperaturen en vochtige ruimtes, waar raamdecoratie voor in de badkamer zeker tegen moet kunnen. Shutterkoning biedt o.a. shutters en jaloezieën die specifiek bestemd zijn voor vochtbestendige ruimtes in uw woning, compleet afgewerkt met een vochtbestendige lak of olie. Bij deze hardhouten shutters gaan de panelen niet kromtrekken, wanneer deze niet genoeg kunnen drogen en niet direct in contact komen met water. De luiken zijn vervaardigd van kwaliteits-hout, hebben een optimale dikte en worden eventueel voorzien van specifieke opzetstukken. Hiermee zorgen we ervoor dat de shutters in ieder badkamerraam of ander afwijkend raam eenvoudig geplaatst worden.

Onze praktische badkamer shutters zorgen voor sfeer

Wellicht is de badkamer een ondergeschoven kindje in uw huis, maar ook een badkamer moet sfeervol zijn. Een ruimte die past bij uw eigen persoonlijkheid én de rest van uw huis. Waarin u heerlijk kunt genieten van een sauna, heerlijk in bad of onder de douche gaat, en u gewoon even tot rust komt.  De badkamer is vaak niet de grootste ruimte in uw huis, waarbij licht een bepalende factor is. Genoeg licht in uw badkamer kan deze ruimte een stuk ruimer doen ogen. De juiste raamdecoratie voor uw badkamer is daarom een must. Shutters zijn een perfecte uitkomst, omdat u hiermee nog wel voldoende privacy kunt creëren.

U kunt eventueel kiezen uit verschillende materialen en kleuren voor uw panelen. Door middel van verstelbare lamellen is het mogelijk om te spelen met het licht en een optimale sfeer te creëren in uw badkamer.

Shutter inspiratie voor uw badkamer? Bekijk de mogelijkheden

Steeds meer mensen kiezen voor shutters als raamdecoratie in de badkamer. Dankzij de warme uitstraling van hardhout, geven shutters en houten jaloezieën iedere type badkamer een natuurlijke sfeer. Wij geven u graag wat inspiratie wat er mogelijk is wat betreft shutters in uw badkamer qua kleuren, vormen en sferen.

Meer mogelijkheden voor badkamer raamdecoratie?

Interesse in nieuwe raamshutters? Bekijk gemakkelijk de verschillende soorten lamellen en formaten op deze website en kies voor unieke raambekleding die past bij de sfeer in uw badkamer. De warme uitstraling van shutters en houten jaloezieën zijn geschikt voor ieder soort ruimte en zijn gemakkelijk schoon te houden. U ontvangt bij ons altijd kwaliteit, compleet op maat en voor de scherpste prijs!

Kunt u bij het inmeten en plaatsen van uw shutters of jaloezieën hulp gebruiken? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een advies afspraak en laat u thuis informeren over alle mogelijkheden van Shutterkoning.

Bezoek onze showroom