Raamdecoratie woonkamer

Shutters en houten jaloezieën in uw woonkamer

Bent u op zoek naar houten jaloezieën of shutters voor uw woonkamer? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor raamdecoratie van Shutterkoning. Dankzij de hoogwaardige panelen, de verstelbare lamellen en de flexibele houten binnenluiken geven shutters uw woonkamer een natuurlijke en sfeervolle uitstraling die bij u past. Of u nu een landelijke, moderne of Scandinavische woonkamer heeft!

Shutters als raamdecoratie in uw woonkamer: perfect uw lichtinval regelen

Door de panelen te kantelen of de lamellen te roteren kunt u zelf eenvoudig de lichtinval regelen. Middels het open- of dichtdraaien kunt u, eventueel naast het gebruik van gordrijnen, eenvoudig de hoeveelheid zonlicht en daarmee lichtinval binnen uw woonkamer instellen. Overdag kunt u er voor kiezen om de lamellen te draaien en zelf meer daglicht toe te laten binnen uw woonkamer. In de winter kunt u ten behoeve van verbeterde isolatie juist kiezen om de luiken van uw raam te sluiten. Zo dienen uw shutters niet alleen als raamdecoratie in uw woonkamer, maar houden ze de warmte óók binnen in de koudere maanden.

Naast de witte, grijze en zwarte shutters bieden we een ruime keuze uit een fantastische mix aan kleuren en materialen. Samen met de verscheidenheid aan opties wat betreft breedte van de lamellen, kunt u met shutters als raamdecoratie in uw woonkamer alle kanten op!

Ideale raamdecoratie op maat

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie blinds en luiken op maat gemaakt en ook nog eens voordelig geprijsd. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige raamshutters en houten jaloezieën, waarmee u de woonkamer een sfeervolle, gezellige en natuurlijke look geeft.

Shutter inspiratie voor uw woonkamer? Ontdek de mogelijkheden

Steeds meer mensen kiezen voor shutters in de woonkamer. Shutterkoning biedt u een ruime keuze in verschillende stijlen beschikbaar voor een harmonieuze look in huis. Daarnaast worden de binnenluiken en/of panelen die geheel op maat worden gemaakt en geïnstalleerd.

De voordelen van shutters in de woonkamer

Zowel de houten jaloezieën als ook de shutters zijn volledig op maat beschikbaar. Met het aanbod van Shutterkoning heeft u altijd ruime keuze uit verschillende soorten designs, hout, lamellen, kleuren en paneel-formaten, waarbij we altijd gebruik maken van kwalitatief sterke materialen. Bij Shutterkoning kunt u niet alleen sfeervolle bekleding voor uw raamopening samenstellen, de onderdelen van shutters kunnen volledig worden gecombineerd met het interieur van uw eigen woonkamer. Daarnaast zijn shutters zijn zeer duurzaam en behoeven weinig onderhoud. De collectie blinds en jaloezieën zijn eveneens volledig verstelbaar, te installeren in ieder soort raamopening en zeer geschikt als sfeervolle raambekleding voor uw woonkamer.

Meer raamdecoratie mogelijkheden bespreken?

Interesse in nieuwe shutters voor uw ramen? Bekijk gemakkelijk de verschillende soorten lamellen en formaten op onze website en kies voor unieke raambekleding die past bij de sfeer in uw woonkamer. De warme uitstraling van shutters en houten jaloezieën zijn geschikt voor ieder soort ruimte en zijn gemakkelijk schoon te houden. U ontvangt bij ons altijd kwaliteit, compleet op maat en voor de scherpste prijs!

Kunt u bij het inmeten en plaatsen van uw shutters of jaloezieën hulp gebruiken? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een advies afspraak en laat u thuis informeren over alle mogelijkheden van Shutterkoning.

Bezoek onze showroom