Raamdecoratie babykamer

Shutters en houten jaloezieën voor babykamer

Ben je opzoek naar houten jaloezieën of shutters voor een babykamer, kinderkamer of kleuterkamer? Bekijk dan eens de raamdecoratie van Shutterkoning. Dankzij de verstelbare houten panelen en lamellen creëer je een gezonde kinderkamer.  De flexibele houten binnenluiken geven daarnaast de kinderkamer een natuurlijke en sfeervolle uitstraling die bij jou en je kind past.

Praktische shutters voor kinderkamers

Bij een optimale (nacht)rust speelt licht een bepalende factor. Raambekleding van Shutterkoning wordt geheel op maat gemaakt en past in ieder type raam en kozijn. Je kunt eventueel kiezen uit verschillende materiaalsoorten hout voor uw panelen. Door middel van verstelbare lamellen is het mogelijk om te spelen met het licht en een optimale sfeer te creëren in de kamer. ’s Zomers houdt je hiermee kinderkamer eenvoudig gekoeld. De warme uitstraling van raamshutters en houten jaloezieën zijn geschikt voor zowel jongens en meisjeskamers en zijn gemakkelijk schoon te houden. Uiteraard zijn onze houten panelen ook goed tegen allergieën.

Shutter inspiratie voor je babykamer? Bekijk de mogelijkheden

Steeds meer mensen kiezen voor shutters in een baby- of kinderkamer. Dankzij de warme uitstraling van hardhout, geven shutters en houten jaloezieën iedere ruimte een natuurlijke sfeer. Onderstaand vind je een selectie van onze referenties.

Shutters kinder slaapkamer

Meer mogelijkheden?

Interesse in nieuwe raamdecoratie? Bekijk gemakkelijk de verschillende soorten lamellen en formaten op deze website en kies voor unieke raambekleding die past bij de sfeer in de kinderkamer. Je ontvangt bij ons altijd kwaliteit, compleet op maat en voor de scherpste prijs!

Kun je bij het inmeten en plaatsen van uw shutters of jaloezieën hulp gebruiken? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een advies afspraak en laat je thuis informeren over alle mogelijkheden van Shutterkoning.

Bezoek onze showroom