Raamdecoratie slaapkamer

Shutters en houten jaloezieën in uw slaapkamer

Creëer een sfeervolle slaapkamer met de kwalitatief hoogwaardige shutters en houten jaloezieën van Shutterkoning. Dankzij de natuurlijke uitstraling van houten panelen en binnenluiken geeft u met shutters uw kamer een sfeervolle look. Met de verstelbare panelen regelt u eenvoudig de gewenste hoeveelheid zonlicht in uw slaapkamer. Shutters en houten jaloezieën zeer geschikt als zonwering. s ’avonds regelt u de gewenste privacy tijdens uw nachtrust, maar ook overdag kunt u licht verduisteren voor een middagslaapje. Kies voor een natuurlijke en warme uitstraling die bij u en uw interieur past.

Shutters in uw slaapkamer

Door de panelen te kantelen of de lamellen te roteren kunt u zelf eenvoudig de lichtinval regelen. Middels het open- of dichtdraaien kunt u, eventueel naast het gebruik van gordijnen, eenvoudig de hoeveelheid zonlicht en daarmee lichtinval binnen uw slaapkamer instellen. Overdag kunt u er voor kiezen om de lamellen te draaien en meer daglicht toe te laten. Naast de tinten wit, grijs en zwart bieden wij een ruime keuze uit een fantastische mix aan kleuren en materialen.

Ideale raamdecoratie op maat

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie blinds en shutters op maat gemaakt en ook nog eens voordelig geprijsd. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige shutters en houten jaloezieën, waarmee u de slaapkamer een sfeervolle, gezellige en natuurlijke look geeft.

Shutter inspiratie voor uw slaapkamer? Bekijk de mogelijkheden

Steeds meer mensen kiezen voor raamshutters in de slaapkamer. Shutterkoning biedt u een ruime keuze in verschillende stijlen beschikbaar voor een harmonieuze look in huis. Daarnaast worden de binnenluiken en/of panelen die geheel op maat worden gemaakt en geïnstalleerd.

De voordelen van shutters in de slaapkamer

Zowel de houten jaloezieën als ook de shutters zijn volledig op maat beschikbaar. Met het aanbod van Shutterkoning heeft u altijd ruime keuze uit verschillende soorten designs, hout, lamellen, kleuren en paneel-formaten, waarbij we altijd gebruik maken van kwalitatief sterke materialen. Bij Shutterkoning kunt u niet alleen sfeervolle bekleding voor uw raamopening samenstellen, de onderdelen van shutters kunnen volledig worden gecombineerd met het interieur van uw eigen slaapkamer. Daarnaast zijn shutters zijn zeer duurzaam en behoeven weinig onderhoud. De collectie blinds en jaloezieën zijn eveneens volledig verstelbaar, te installeren in ieder soort raamopening en zeer geschikt als sfeervolle raambekleding voor uw slaapkamer.

Meer mogelijkheden?

Interesse in nieuwe raamdecoratie? Bekijk gemakkelijk de verschillende soorten lamellen en formaten op deze website en kies voor unieke raambekleding die past bij de sfeer in uw slaapkamer. De warme uitstraling van shutters en houten jaloezieën zijn geschikt voor ieder soort ruimte en zijn gemakkelijk schoon te houden. U ontvangt bij ons altijd kwaliteit, compleet op maat en voor de scherpste prijs!

Kunt u bij het inmeten en plaatsen van uw shutters of jaloezieën hulp gebruiken? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een advies afspraak en laat u thuis informeren over alle mogelijkheden van Shutterkoning.

Bezoek onze showroom