Algemene Shutter informatie

Shutters hebben een lange historie in het beschermen van ramen aan de buitenzijde van een woning en het reguleren van lucht en licht binnen een woning.

Tegenwoordig worden Shutters vooral gebruikt in het interieur van een woning. Shutters combineren een elegante uitstraling met functionele voordelen: Shutters stellen u in staat de lichtinval en de hoeveel licht te controleren, de temperatuur onder controle te houden vanwege de isolerende werking, Shutters zijn geluiddempend en eenvoudig schoon te houden.

Ongeachte uw smaak of de stijl van uw woning wij zijn altijd in staat shutters te maken waarop u verliefd zult worden. Onze shutters worden op ambachtelijke wijze geproduceerd en zijn altijd op maat gemaakt voor u en uw woning, kantoor, restaurant of hotel. Bij ons heeft u volledige vrijheid in het samenstellen van uw Shutters, niets is ons te gek.

Door middel van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek maken we u graag bekend met alle mogelijkheden en voordelen die onze shutters bieden!

Shutterkoning is importeur en leverancier van Milano Shutters:

 • Nr. 1 specialist
  in de Benelux
 • Volledig maatwerk
  Perfect voor elke raam
 • 5 jaar garantie
  Voor langdurige zekerheid
 • Laagste prijsgarantie
  Voor Hoogwaardige Shutters
 • Grootste assortiment
  Meest uitgebreide collectie
Bezoek onze showroom