Over ons

Wij zijn Shutterkoning

Bij Shutterkoning begrijpen we hoe het moderne leven ons voortdurend in een razend tempo voortdrijft. Werk, gezin, sociale verplichtingen, sport en hobby’s eisen onze aandacht op en laten weinig ruimte voor rust en ontspanning. Momenten van privacy en comfort in huis worden steeds belangrijker. Onze shutters bieden een stijlvolle en praktische oplossing, waarmee je eenvoudig licht en sfeer kunt reguleren.

Onze kracht ligt in ons hechte team. Samen met deze leuke groep mensen zetten we onze expertise in om hoogwaardige shutters te produceren en aan te bieden voor een eerlijke prijs. We willen ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om deze luxe in huis te ervaren.

100% Maatwerk

Bij Shutterkoning bieden we 110% maatwerk, perfect passend voor elke raam. Onze hoogwaardige shutters combineren stijl met functionaliteit, waardoor je eenvoudig licht en privacy kunt regelen. Elk detail wordt met zorg ontworpen en vervaardigd om naadloos aan te sluiten op jouw specifieke wensen. Kies voor de elegantie en veelzijdigheid van onze shutters en transformeer je leefruimte tot een oase van comfort en schoonheid.

Persoonlijk Advies, Topmaterialen en Gratis Inmeetafspraak

Bij Shutterkoning bieden we persoonlijk advies over shutters, gemaakt van de mooiste materialen. Profiteer van onze gratis en vrijblijvende inmeetafspraak om de perfecte pasvorm te garanderen. Wij leveren topkwaliteit shutters voor een scherpe prijs, zodat je huis zowel stijlvol als functioneel wordt ingericht.

 • Nr. 1 specialist
  in de Benelux
 • Volledig maatwerk
  Perfect voor elke raam
 • 5 jaar garantie
  Voor langdurige zekerheid
 • Laagste prijsgarantie
  Voor Hoogwaardige Shutters
 • Grootste assortiment
  Meest uitgebreide collectie
Bezoek onze showroom