Goedkope shutters

Shutterkoning verzorgt goedkope shutters zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Bij ons kun je terecht voor shutters op maat en standaard maatwerk shutters van kwalitatief sterk materiaal. Bekijk onze uitgebreide shuttercollectie met moderne, klassieke en tijdloze raamluiken. Allemaal tegen voordelige prijzen. Heb je ronde, rechthoekige of vierkante ramen? Voor vrijwel alle ramen zijn shutters geschikt.

Voordelige shutters: al vanaf €269,- per m2

Waarom zijn de shutters van Shutterkoning goedkoper?

Wij kunnen de prijs van onze shutters laag houden omdat u direct van de importeur koopt, er zitten dus geen schakels tussen die de prijs onnodig omhoog duwen. Dat is wel zo prettig voor jou als consument! Zo koop je goedkope shutters én weet je zeker dat de kwaliteit van je aankoop goed is.

Ondanks de goedkope prijzen in raamdecoratie en montage ervan, geven wij altijd deskundig advies en staan wij garant voor uitstekende service! Bereken online je indicatie voor de goedkoopste shutters, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Betaalbare raamdecoratie met dusdanig hoge kwaliteit, zodat uw nieuwe shutters ook een lange levensduur hebben. Want het is natuurlijk de bedoeling dat jij jarenlang plezier hebt van je nieuwe raamdecoratie. Dat betekent dat je op zowel korte als lange termijn voordelig uit bent. Een betaalbare investering voor een unieke sfeer in uw huis.

Inclusief gratis inmeten en montage door onze monteurs

Ondanks de lage prijs van onze shutters, verzorgen wij nog steeds alles voor je. Zo komen we gratis en vrijblijvend bij jou thuis inmeten en monteren we onze voordelige shutters, zodat jij daarna alleen nog maar hoeft te genieten van je nieuwe aankoop. Je levert dus niets in op zowel de kwaliteit van de shutters als onze service. Die blijft uiteraard optimaal.

Betaling in termijnen mogelijk

Wil je je gehele huis voorzien van goedkope shutters? Ondanks dat je kiest voor de betaalbare shutters van Shutterkoning, begrijpen wij maar al te goed dat dit een flinke kostenpost is. Daarom bieden wij voor onze klanten in Nederland de mogelijkheid om de betaling in termijnen te betalen. Dan heb je niet in één keer een grote uitgave. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op via 040 – 711 73 55 of stuur een mail naar info@shutterkoning.com.

Ons ervaren team staat voor je klaar!

Bezoek onze showroom