Wat kosten shutters

Kwaliteit houten shutters voor een scherpe prijs

Indien u besloten heeft om (nieuwe) shutters aan te schaffen wilt u natuurlijk ook weten wat voor kosten dat met zich mee brengt. Over het algemeen kost het een behoorlijk hoop geld om uw woning, kantoor of een andere dergelijke ruimte sfeervol in te richten. Met topkwaliteit raamshutters van Shutterkoning, geeft u uw ruimte een warmere uitstraling tegen een scherpe prijs. Wij begrijpen dat in deze tijd prijs en kwaliteit goed in verhouding moeten liggen en staan daarom absoluut achter onze shutter luiken. Voor een prijsindicatie en het kostenplaatje kunt u onze online rekentool gebruiken. Daarover leest u straks meer. Shutterkoning hanteert de beste shutters prijzen voor uw raamdecoratie. Wij leveren al shutters vanaf €269,- per m2. Bekijk onze houten shutters.

Online prijs berekenen voor uw raamshutter

Om een indicatie af te geven voor de kosten die de shutters met zich meebrengen, hebben we een online rekentool voor u beschikbaar. Bereken hier uw shutters kosten. Hierin voert u de maten in van uw ramen en op basis daarvan zal er een prijsindicatie bekend worden gemaakt. U ziet shutters prijzen voor de Baseline, Luxury Line en Apollo Line. Ook kunt u een overzicht bekijken van de mogelijkheden en verschillen tussen deze lijnen. Let op: het betreft echt een prijsindicatie. Voor de exacte berekening van de prijs van uw nieuwe raamdecoratie, zullen we een op maat gemaakte offerte aan u toezenden. Hiervoor dient u uiteraard wel wat meer specifieke informatie aan ons te vertrekken. Denk bijvoorbeeld aan de vormen van uw ramen. Prijs is uiteraard ook afhankelijk van het materiaal waar u voor kiest, zoals lindehout of red sedar. Voor het opmeten en voor de montage is een nauwkeurig oog nodig. Wat betreft de prijs die u uiteindelijk onder aan de streep ziet staan voor de aanschaf van nieuwe shutters, zijn de kosten voor meten en montage inbegrepen.

Weten wat uw shutters kosten?

Indien de prijsindicatie die onze online rekentool afgeeft in verhouding staat met uw verwachtingen, wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij maken graag een afspraak met u voor het opnemen van de exacte maten en maken met alle plezier een vrijblijvend aanbod en kostenopgave. Een adviesgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend!

Bezoek onze showroom