Vacature Sales Medewerker

Werken bij Shutterkoning als Sales Medewerker

Word Sales Expert bij Shutterkoning!

Ben jij een verkoopkanon met een passie voor interieur en raamdecoratie? Sluit je dan aan bij Shutterkoning, dé marktleider in shutters en raamdecoratie in de Benelux!

Wie zijn wij?

Bij Shutterkoning brengen we stijl en comfort naar elk huis met ons uitgebreide assortiment shutters. Onze reputatie is gebouwd op topkwaliteit en klanttevredenheid, wat ons een van de grootste spelers in de branche maakt. We blijven groeien en zijn op zoek naar enthousiaste sales professionals die ons succesverhaal verder willen uitbreiden.

Wat ga je doen?

Als sales expert ben jij het gezicht van Shutterkoning. Je adviseert klanten over onze producten, sluit deals en zorgt voor een vlekkeloze service. Van eerste contact tot aftersales, jij begeleidt onze klanten bij het vinden van de perfecte raamdecoratie. Met jouw expertise en overtuigingskracht zorg je ervoor dat elke klant tevreden en geïnspireerd onze showroom verlaat.

Wat bieden wij?

Een dynamische werkomgeving met een gezellig en ambitieus team
Uitgebreide trainingen en doorgroeimogelijkheden
Een aantrekkelijk salaris en bonussen op basis van prestaties

Wie zoeken wij?

Een energieke, klantgerichte professional met een passie voor sales en interieur. Ervaring in de branche is een plus, maar jouw enthousiasme en inzet zijn doorslaggevend!

Klaar om deel uit te maken van ons succes? Solliciteer nu en geef jouw carrière een boost bij Shutterkoning!

    Bezoek onze showroom