Vacature Monteur Shutters

Werken bij Shutterkoning als (Hulp) Monteur Shutters en Jaloezieën

Streef naar perfectie als Shutter Monteur bij Shutterkoning! Word deel van ons toegewijd team en breng kwaliteit en comfort naar onze klanten. Als monteur geniet je van een stimulerende omgeving, doorgroeimogelijkheden, en een competitief salaris. Je zult werken met hoogwaardige producten zoals binnen- en buiten shutters, terwijl je tegelijkertijd jouw vaardigheden en kennis verder ontwikkelt. Met onze ondersteuning en training ben je verzekerd van een succesvolle carrière in de raamdecoratiebranche. Sluit je aan bij Shutterkoning en bouw mee aan een mooie en comfortabele woonomgeving voor onze klanten!

Functieomschrijving

Wij zoeken een (hulp) monteur voor het plaatsen van onze shutters & jaloezieën.
Hierbij moet je denken aan binnen- en buiten shutters voor diverse ruimtes.

Wie zijn wij?

Met ons assortiment van shutters willen we onze klanten nog meer laten genieten van het comfort thuis. We leveren en monteren door heel Nederland en België. Na slechts enkele jaren behoren we al tot de top 3 van grootste spelers in de Benelux. Onze reputatie is gebouwd op uitstekende en betrouwbare service. Gezien onze groeiende activiteiten en onze ambitie om deze positie te handhaven, zijn we op zoek naar een (Junior) Monteur om ons team te versterken.

Wat ga je doen?
Dankzij ons uitgebreide assortiment en de afwisseling tussen binnen- en buitenwerk zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Als monteur zul je op diverse locaties werken, zowel bij bedrijven als bij particulieren, om shutters te installeren.

Wat vragen wij van je?

  • Orde, netheid en punctualiteit: Je zorgt voor een verzorgd voorkomen, houdt je gereedschappen en vervoersmiddelen netjes en bent altijd op tijd.
  • Als vertegenwoordiger van het bedrijf draag je bij aan een positieve uitstraling.
  • Klantgerichtheid: Je hebt oog voor de wensen en behoeften van de klant en streeft ernaar om een uitstekende service te bieden.
  • Basiskennis is een pluspunt: Het hebben van elementaire kennis van montage kennis wordt gewaardeerd.
  • Technisch inzicht: Je beschikt over een goed begrip van technische concepten en bent in staat om problemen op te lossen.
  • Flexibiliteit: Je hebt geen probleem met werken buiten reguliere kantooruren en bent bereid om verschillende taken uit te voeren.
  • Bij voorkeur in het bezit van een BE-rijbewijs: Als je niet over een BE-rijbewijs beschikt, bieden we mogelijkheden om deze (op termijn) te behalen.

Wat mag je verwachten?

Per direct een fulltime functie in dagdienst.
Een goed salaris en uitbetaling van je overuren.
25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
Bedrijfskleding.
Leuke collega’s en een fijne werkplek.

Soort dienstverband: Fulltime, Tijdelijk, Freelance/ZZP

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Freelance/ZZP

Contractduur: 12 maanden

Rooster:

Dagdienst
ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Telefoonplan

Soorten aanvullende vergoedingen:

Fooi
Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek

 

Interesse of vragen?

Is dit de vacature die bij je past? Stuur dan hieronder jouw sollicitatie met CV onder vermelding van functienaam.

    Bezoek onze showroom