Zonwering schuin raam

Het zal je de laatste tijd niet ontgaan zijn, die hoge temperaturen. Ze warmen je huis al vroeg in de ochtend op tot tropische waarden of misschien krijgt jouw woning helemaal niet de tijd om af te koelen en is het de hele dag warm. Warm? Heet is een betere omschrijving. Nu is het geval dat je een paar schuine ramen hebt en hier heb je nog geen passende zonwering voor gevonden. Jouw huis heeft juist extra uitstraling door die mooie schuine ramen. Het heeft iets nostalgisch en moderns tegelijkertijd, maar hoe zit het met zonwering voor schuine ramen? Je hebt Google al een paar keer losgelaten om naar de perfecte zonwering te zoeken voor een schuin raam. Maar heb je iets gevonden? Misschien hier en daar wat, maar dan paste het niet bij jouw interieur. Gelukkig kan Shutterkoning je verder helpen. We zijn niet voor niets de koning van de zonwering en ja schuine ramen doen bij ons ook mee!

Wensen zonwering schuin raam

Als de zon te fel op het huis staat wil je dat de zonwering tenminste een gedeelte van die zonuren het zonlicht volledig buitensluit, anders warmt het binnen teveel op.
Behalve dat het functioneel moet zijn, stel je op esthetisch vlak ook bepaalde eisen.
Wist je dat Shutterkoning, shutters heeft die precies aan jouw wensen en eisen voldoen? Onze shutters zijn in verschillende houtsoorten, kleuren en luxe uitvoeringen verkrijgbaar.
Jij vond jouw schuine ramen al een stijlvol genot voor het oog, met onze shutters wordt dat alleen maar versterkt.

Maatwerk zonwering schuin raam

Shutterkoning biedt maatwerk aan voor schuine ramen. De hoek maakt ons niet uit. De lengte en breedte ook niet. Maak bij ons een inmeetafspraak, deze is gratis en vrijblijvend. We hebben op onze site ook een shuttercalculator, dan krijg je alvast een idee van de kosten. Je hebt de keuze uit drie verschillende lijnen shutters. Deze variëren van basis tot luxe. Basis shutters zijn verkrijgbaar in twee wittinten, maar hebben wel een moderne stijl. Het oogt lekker fris en kan een interieur ook groter laten lijken. Bij de luxere lijnen zijn er meer kleurkeuzes, en lamelmaten.
Je controleert met onze shutters op een elegante manier de hoeveelheid zon die je toe wilt laten door jouw schuine ramen.
Een ander bijkomend voordeel, wat we je momenteel bieden is dat we Zomer kortingsweken hebben.

Nog geen zonwering schuin raam?

Dan is dit een goed moment om een inmeetafspraak te plannen bij Shutterkoning of ons te bellen voor persoonlijk advies! We helpen je graag verder, ook met andere vragen.

Bezoek onze showroom