Shutters op maat

Shutters op maat kopen? Dan past het altijd!

Ieder raam is anders: u heeft te maken met een andere maatvoering, maar ook andere materialen van het kozijn. Shutters op maat zijn daarom een must! Welke wensen en ideeën u ook heeft, alle shutters worden voor u op maat gemaakt, dus dat past altijd.

Wij denken graag met u mee om zo uiteindelijk de voor u perfecte sfeervolle shutters te monteren. Op maat gemaakte shutters zorgen voor een prettige sfeer en eenheid in huis. Of uw ramen nu smal en lang zijn of juist breed en kort; shutter luiken zijn in bijna alle maten verkrijgbaar en te combineren met allerlei accessoires en toebehoren.

Onze lijnen shutters kunt u geheel samenstellen naar eigen wens. Er is in ieder geval genoeg keuze uit verschillende lak- en beitskleuren, bedieningsmogelijkheden zoals tilterstok en ultra-clearview en uitvoeringen met verschillende lamelbreedtes. Daarnaast is er de keus voor rabatstijl of astragaal.

• Rabatstijl: de panelen sluiten in elkaar in plaats van langs elkaar
• Astragaal: de panelen sluiten over elkaar in plaats van langs elkaar

Zeggen deze termen u niets, of weet u nog niet waar u naar op zoek bent? Onze experts denken graag met u mee.

Een gratis en vrijblijvende inmeetafspraak voor shutters op maat

In tegenstelling tot bijvoorbeeld sommige jaloezieën zijn er bij shutters geen standaardmaten te verkrijgen. Shutters zijn een complex type raamdecoratie, dus alles wordt zorgvuldig voor u op opgemeten en op maat gemaakt. We komen uiteraard gratis bij u inmeten en voorzien u meteen van advies, indien u dat wenst. Zo kijken we samen naar alle mogelijkheden voor uw shutters op maat.

Of wilt u graag eerst rustig wat extra informatie over onze shutters doorlezen? Dat kan uiteraard ook! Zo kunt u thuis op uw gemak kijken naar de mogelijkheden en dan helpen wij u graag later verder. Laat u het ons wel even weten als u hulp nodig heeft?

Shutters op maat: meer dan alleen het formaat

Bent u op zoek naar nieuwe shutters op maat? Dan is het belangrijk om te weten dat shutters op maat veel meer omvatten dan alleen de afmetingen. Maatwerk betekent dat elk detail wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. Het begint natuurlijk met de juiste afmetingen, maar het gaat verder dan dat. Het omvat de keuze van het materiaal, zodat u shutters krijgt die duurzaam en functioneel zijn. Maar ook de mogelijkheid om kleuren aan te passen of de aansluiting van de panelen is afhankelijk van uw voorkeuren. Kortom, shutters op maat is een totaaloplossing die altijd bij uw huis zal passen.

Prijs berekenen van uw shutters op maat

Voor een prijsindicatie is het mogelijk om de maten in te vullen in onze rekentool. Uiteraard hebben we voor definitieve bestellingen en montage de exacte maten voor uw nieuwe maatwerk shutters nodig. Deze maten kunt u zelfstandig opmeten en indien u daarbij hulp nodig heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij verzorgen metingsadvies en eventueel kan er ook iemand bij u langskomen voor een meetafspraak. Zo weet u zeker dat we voor de productie en montage van uw maatwerk shutters de juiste maten hanteren.

Bekijk de rekentool en bereken uw eigen shutters op maat.

Bezoek onze showroom