Shutters voor kleine ramen

Shutters voor kleine ramen, kan dat?

Juist in het kleinste kamertje van het huis wil je graag wat privacy. Het toilet én de badkamer zijn bij uitstek geschikt om shutters als raamdecoratie te gebruiken. Waarom? Je wilt soms toch wel wat licht binnenlaten (anders wordt het ook zo donker), maar privacy op z’n tijd is natuurlijk erg gewenst. Met shutters kun je zelf bepalen hoever je de shutters kantelt voor wat meer privacy en er tóch nog genoeg licht naar binnenvalt. Ook voor de allerkleinste ramen in huis!

Zijn shutters waterbestendig?

Vaak is de raampartij in de toilet of badkamer niet heel groot, dus vallen sommige soorten raamdecoratie al af. Shutters bij Shutterkoning daarentegen, worden op maat gemaakt, dus dat past altijd! Hoe smal of klein je raam ook is. Wij zorgen dat jouw shutters altijd passen!

Maar let op: niet alle shutters zijn waterbestendig. Meestal denken mensen dat houten shutters daarom niet goed gebruikt kunnen worden in de badkamer. Maar niets is minder waar! Al onze shutters worden van 100% hout gemaakt, maar zijn toch ideaal voor in een vochtige en warme kamer. Je kunt kiezen voor een vochtbestendige lak of olie, et voilà!

De kleinste maat shutters

Bij Shutterkoning kun je de kleinste shutters bestellen: de minimale afmetingen zijn 260 millimeter breed en 300 millimeter hoog. Dus zelfs de kleinste ramen kun je voorzien van mooie raamshutters.

Tip: niet alleen mooi voor kleine ramen op het toilet of badkamer, maar ook op een andere creatieve manier kun je dit inzetten. Misschien wil je wel een deurtje voor je wasmachine wegwerken of radio of playstation wegwerken in een nisje in de muur met een klein deurtje ervoor.

Bezoek onze showroom