Shutters erker

Maak je serre of erker compleet met shutters

De serre of erker is natuurlijk dé plek in huis om eens lekker te zitten en te ontspannen. Door de grote hoeveelheid ramen komt er veel licht naar binnen en geeft het je uitgestrekt uitzicht over bijvoorbeeld je tuin. De ideale plek dus om gebruik te maken van shutters!

De voordelen van shutters in je serre of erker

Wanneer je ervoor kiest om shutters te laten plaatsen in je serre of erker, brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Naast dat je met shutters gemakkelijk de lichtinval kunt reguleren, is het ook handig om wat meer privacy te creëren. Bijvoorbeeld wanneer je in je erker een zithoekje hebt en je eens lekker een boek wilt lezen, wil je natuurlijk niet dat er mensen ongewenst naar binnen kunnen kijken! Shutters zijn dan natuurlijk het ideale type raamdecoratie omdat je ze op elke manier kunt draaien.

Ga voor lichte shutters

Je wilt natuurlijk niet dat shutters ervoor zorgen dat je serre of erker een donkere hoek wordt. Daarom raden wij aan in dat geval voor lichte shutters te gaan. Denk aan witte of houtkleurige shutters in een lichte teint.

 

Shutters in een railsysteem

Wanneer de voordelen van shutters in je serre of erker je aanspreken, maar je af en toe ook wilt genieten zonder shutters, kun je gaan voor een railsysteem. Met dit railsysteem kun jij gemakkelijk je shutters aan de kant schuiven. Zo haal je het beste van beide werelden in huis; de lichtinval en privacy reguleren, maar ook kunnen genieten van het weidse uitzicht!

Bezoek onze showroom