Raamdecoratie keuken

Shutters en houten jaloezieën in uw keuken

Raamdecoratie voor uw keuken moet zowel functioneel als sfeervol zijn. Met de kwalitatief hoogwaardige shutters en houten jaloezieën creëert u een natuurlijke en tijdloze uitstraling voor uw keuken. Kies voor raamdecoratie die bij u past.

Sfeervolle raambekleding voor uw keuken

Het kan lastig zijn de juiste luiken en panelen te kiezen voor gebruik van shutters in uw keuken. Zo is niet ieder type raamdecoratie even goed bestand tegen warme temperaturen en vochtige lucht. Shutterkoning biedt o.a. shutters en jaloezieën die specifiek bestemd zijn voor vochtbestendige ruimtes in uw woning, compleet afgewerkt met een vochtbestendige lak of olie. Bij deze hardhouten shutters gaan de panelen niet kromtrekken, mits deze niet genoeg kunnen drogen en niet direct in contact komen met water. De luiken zijn vervaardigd van kwaliteits-hout, hebben een optimale dikte en worden eventueel voorzien van specifieke opzetstukken. Hiermee zorgen we ervoor dat de shutters in ieder keukenraam of ander afwijkend raam eenvoudig geplaatst worden.

Onze praktische shutters zorgen voor sfeer in uw keuken

Welke raambekleding u ook kiest, een keuken moet sfeervol zijn. Een ruimte die past bij uw eigen persoonlijkheid, waarbij u bijvoorbeeld ook heerlijk rommelen tijdens het koken. De keuken is vaak niet de grootste ruimte in uw huis, waarbij licht een bepalende factor is. U kunt eventueel kiezen uit verschillende materiaalsoorten hout voor uw panelen. Door middel van verstelbare lamellen is het mogelijk om te spelen met het licht en een optimale sfeer te creëren in uw keuken. De warme uitstraling van shutters en houten jaloezieën zijn geschikt voor ieder soort ruimte en zijn gemakkelijk schoon te houden, waardoor ze ook zeker in uw keuken niet misstaan als raam bekleding.

✅Afgewerkt met een vochtbestendige lak of olie, waardoor de shutters niet kromtrekken

✅Gemakkelijk schoon te maken en af te nemen met een doekje

✅Een ware eyecatcher in uw moderne, landelijke of zelfs Scandinavische keuken

Shutter inspiratie voor uw keuken? Bekijk de raamdecoratie mogelijkheden

Steeds meer mensen kiezen voor shutters in de keuken. Dankzij de warme uitstraling van hardhout, geven shutters en houten jaloezieën iedere type keuken een natuurlijke sfeer. Onderstaand vind u een selectie van onze referenties.

Shutters als raamdecoratie voor uw keuken?

Heeft u interesse in nieuwe raamshutters? Bekijk gemakkelijk de verschillende soorten lamellen en formaten op deze website en kies voor unieke raambekleding die past bij de sfeer in uw keuken. U ontvangt bij ons altijd kwaliteit, compleet op maat en voor de scherpste prijs!

Kunt u bij het inmeten en plaatsen van uw shutters of jaloezieën hulp gebruiken? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een advies afspraak en laat u thuis informeren over alle mogelijkheden van Shutterkoning.

Bezoek onze showroom