Shutters op kantoor

Raamdecoratie kantoor

Shutters en houten jaloezieën in uw kantoor

Bent u opzoek naar houten jaloezieën of shutters voor in uw kantoor? Bekijk dan eens de raamdecoratie van Shutterkoning. Dankzij de hoogwaardige panelen, de verstelbare lamellen en de flexibele houten binnenluiken geven shutters uw kantoorruimte een natuurlijke en sfeervolle uitstraling die bij u past.

Praktische shutters voor ieder type kantoorraam

De hoeveelheid buitenlicht speelt een bepalende factor voor de sfeer en werkmethodiek in de kantoorruimte. Raambekleding van Shutterkoning wordt geheel op maat gemaakt en past in ieder type raam en kozijn. U kunt eventueel kiezen uit verschillende materiaalsoorten hout voor uw panelen. Door middel van verstelbare lamellen is het mogelijk om te spelen met het licht en een optimale sfeer te creëren in uw bedrijf. De warme uitstraling van raamshutters en houten jaloezieën zijn geschikt voor ieder soort werkruimte en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Shutters op kantoor

Shutters voor uw bedrijf? Bekijk de mogelijkheden

Steeds meer bedrijven kiezen voor shutters op kantoor. Dankzij de warme uitstraling van hardhout, geven shutters en houten jaloezieën iedere ruimte een natuurlijke sfeer. Onderstaand vind u een selectie van onze referenties.

Bezoek onze showroom