Plan een Adviesgesprek

Gratis Persoonlijk Adviesgesprek

Raamdecoratie kies je niet dagelijks uit. Daarom staan wij klaar om je hierbij te helpen, ook bij jou thuis.

Nieuwe raamdecoratie in 3 stappen:

 1. Vul het formulier in om direct een gratis adviesafspraak aan te vragen.
 2. Wij bellen je om de details te bespreken en een datum te plannen.
 3. Onze adviseur bezoekt je thuis, met veel kennis, een goed humeur en grote kleurstalen.

Na de afspraak weet u meteen waar u aan toe bent.

  Vraag direct aan:


  • Nr. 1 specialist
   in de Benelux
  • Volledig maatwerk
   Perfect voor elke raam
  • 5 jaar garantie
   Voor langdurige zekerheid
  • Laagste prijsgarantie
   Voor Hoogwaardige Shutters
  • Grootste assortiment
   Meest uitgebreide collectie

  Veelgestelde vragen

  Twijfel je over de perfecte raamdecoratie voor jouw interieur of heb je een draai-kiepraam of een ander type raam waarvoor je niet zeker weet welke oplossing geschikt is? Dan is het bijzonder handig om een van onze adviseurs bij jou thuis te laten komen. De adviseur kijkt en denkt met je mee in jouw specifieke situatie en meet tegelijkertijd de betreffende ramen op. Dat is wel zo handig.
  Zekersteweten, het is helemaal gratis! Van het inplannen van de afspraak tot het krijgen van advies kost het je niets. We delen graag onze liefde voor raamdecoratie en staan klaar om al je vragen te beantwoorden!
  Heb je met een van onze collega's gesproken en samen een definitieve afspraak ingepland? Dan is het nu tijd voor de volgende stap: inspiratie opdoen! Het is handig om voor de afspraak al een idee te hebben van welke raamdecoratie je voorkeur heeft en tussen welke kleuren je twijfelt. Vraag daarom van tevoren gratis kleurstalen aan, zodat je thuis de kleuren en het materiaal al kunt ervaren. Blader door onze inspiratiepagina en bekijk de sfeerfoto’s op Instagram en Pinterest. Ben je bezig met de inrichting van je hele huis? Lees dan onze blog over het maken van een moodboard of ontdek de nieuwste interieurtrends!
  Helemaal tevreden met de offerte? Dan kun je jouw raamdecoratie bestellen. Tijdens het wachten houden we je volledig op de hoogte van het productieproces, zodat je precies weet wanneer je kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie. Zou je een foto van het eindresultaat met ons willen delen zodra het hangt? Dit kan bijvoorbeeld op ons Instagramkanaal. We zijn erg benieuwd!

       

   
  Bezoek onze showroom