Zwarte shutters

Wat voor look wilt u creëren? Voor een industriële of moderne look zijn zwarte shutters zeer geschikt. Ze zorgen voor een stoere maar stijlvolle raambekleding. Ook bij een basic woonstijl passen shutters in het zwart. Zo houdt u het interieur puur. Een donkere kleur raambekleding valt ook vrij makkelijk te combineren met een licht en neutraal interieur. De afwisseling van shutters in het zwart met een lichte muur zorgt voor warmte in uw woonruimte.

Voordat u een keuze maakt in kleur, is het belangrijk om te kijken waar de shutters komen te hangen. Zwarte shutters kunt u ook buiten plaatsen, dat geeft een extra nadruk op uw ramen. Wij hebben verschillende uitvoeringen, materialen, kleuren en bedieningsmogelijkhedfen.

 

 

 

Zwarte shutters uitvoeringen

Als u kiest voor een zwarte shutter kunt u deze geheel naar wens en op maat laten samen stellen. Er zijn vijf verschillende uitvoeringen:

✅ L frame (modern)
✅ L frame (klassiek)
✅ Zijstijl, modern en klassiek
✅ Rabatstijl: de panelen sluiten in elkaar
✅ Astragaal: de shutterpanelen sluiten niet langs elkaar maar over elkaar

Shutters zwart kleuren

Onze shutters zijn verkrijgbaar in verschillende zwarttinten. We onderscheiden ze in lakkleuren, beitskleuren en open finish kleuren. De zwarte shutter kleuren zijn er in:
– Lakkleuren: Black, Antraciet en Black high gloss, RAL 9005 en RAL 7021.
– Beitskleuren: Black walnut.
– Open finish: RAL 9005 open finish.

Als u de zwarte shutters combineert met een lichte muur komen ze nog beter tot hun recht. De zwarte shutters zijn van hout gemaakt. Om één geheel te creëren kunt u de houtstructuur terug laten komen in het interieur. Het geeft een prachtig effect wanneer de zon door de donkere shutters schijnt. Shutters in het zwart worden vaak ook gebruikt in de slaapkamer, dit is een uitstekende manier om de ruimte te verduisteren.

Bediening van zwarte shutters

Om de shutters open en dicht te maken bieden wij een tilterstok of clearview bediening. Een tilterstok plaatsen wij in het midden van het paneel. U kunt hiermee alle lamellen met één beweging tegelijk kantelen. Kiest u voor een  clearview bediening? Dan wordt de tilterstok uit het zicht weggewerkt. De lamellen zijn dan aan de achterkant van het shutterpaneel met elkaar verbonden. Wanneer u 1 lamel beweegt, beweegt de rest automatisch mee.

Bezoek onze showroom