Houten luiken

De houten luiken van Shutterkoning zorgen voor extra sfeer. U kunt kiezen uit authentieke vensterluiken of paneelluiken. De raamluiken van hout worden professioneel geplaatst en zijn uniek door het gebruik van duurzaam Europees eikenhout. Voor welk raam u de houten luiken ook plaatst, door de vele combinatiemogelijkheden en keuzes in afwerkingen is ieder luik exclusief.

De afwerkingen en kleuren

De houten shutterluiken worden afgewerkt in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen uit naturel gelakt en uit alle RAL kleuren van onze fabrikanten. De luiken kunnen onbehandeld, gegrond en/of voorgelakt gemonteeerd. De opgehangen luiken eiken behouden in ieder formaat en kleur zijn sfeervolle uitstraling. Shutter luiken zijn decoratieve luiken en hebben, afhankelijk van uw eigen situatie, 2 á 3 lamellen. Om de lamellen in de shutter luiken open of dicht te zetten kunt u deze eenvoudig verticaal draaien middels de bedieningslat naast de shutters.

Shutter luiken op maat

Bij Shutterkoning worden uw shutter luiken compleet op maat gemaakt. Aangezien het plaatsen van shutters op uw raamkozijn een zeer precies werk is, betaalt u voor een shutter luik inclusief de meet- en montagekosten. Op deze pagina kunt u direct bereken wat de kosten zullen zijn. Indien u het ermee eens bent kunt u middels het formulier ook direct contact opnemen met onze klantenservice om een afspraak te maken voor het inmeten. Natuurlijk heeft u bij het samenstellen van de shutters de keuze in bijvoorbeeld de grootte van de lamellen, maar ook de totale opbouw van het luik dat in uw raam wordt opgehangen. Daarnaast kunt u uit alle RAL kleuren kiezen en worden lamelbreedtes in 4 verschillende varianten aangeboden.

Montage en installatie van houten luiken

Luiken inmeten en monteren met bijpassend luikbeslag doen we uiteraard door heel Nederland en België . Bij een afspraak voor het inmeten kunnen we u tevens advies geven over de shutters. Indien de luiken werkend, draaibaar en sluitend moeten zijn adviseren wij u de installatie door een van de Shutterkoning medewerkers. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over uw eigen raamdecoratie wensen.

Bezoek onze showroom