Binnenluiken

Shutterkoning maakt houten shutter luiken voor zowel buiten als ook voor binnen. De panelen worden opgehangen als vouwluik in het venster. Dergelijke luiken worden ook wel Franse binnenluiken genoemd. Binnenluiken worden naar wens voorzien van een eigen paneel en/of venster profiel.

Binnenluiken op maat: verschillende afmetingen en vormen

Bij Shutterkoning worden uw shutter luiken compleet op maat gemaakt. Omdat het meten en monteren zeer precies werk is zit bij de kosten die u betaalt voor een binnenluik de meet- en montagekosten standaard inbegrepen. Op de website van Shutterkoning kunt u direct een prijsindicatie berekenen voor uw shutters. Neem ook gerust contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken voor het inmeten of om meer advies in te winnnen. Pas na het inmeten zal de definitieve prijs voor de gewenste shutters worden opgemaakt.

Uiteraard heeft u bij het uitzoeken en samenstellen van de shutter luiken de vrijheid van keuze in bijvoorbeeld de grootte van de lamel, maar ook de totale grootte. Ook kunt u zelf de kleur van de shutter luiken kiezen. De lamelgrootte van zowel de houten als de pvc shutter luiken kan op 63 mm, 89 mm of 114 mm gemaakt worden.

Diverse afwerkingen voor onze binnenluiken

De luiken kunnen onbehandeld, gegrond, gegrond en voorgelakt of geheel afgelakt geleverd. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het eikenhout behoudt in iedere plaatsing zijn kleur en zijn karakteristieke uitstraling. Shutter luiken zijn decoratieve luiken die u voor uw ramen kunt monteren. De shutter luiken hebben twee of drie luiken die, afhankelijk van hoe breed de shutter totaal is, in één of twee delen openklapt. Om de lamellen in de binnenluiken open of dicht te zetten kunt u deze verticaal op en neer bewegen middels een verborgen bediening of bedieningslat op de shutter luiken.

Montage en installatie door onze experts

Luiken inmeten en monteren met bijpassend luikbeslag doen we uiteraard door heel Nederland en België . Bij een afspraak voor het inmeten kunnen we u tevens advies geven over de shutters. Indien de luiken werkend, draaibaar en sluitend moeten zijn adviseren wij u de installatie door een van de Shutterkoning medewerkers. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over uw eigen raamdecoratie wensen.

Bezoek onze showroom