Houten raamdecoratie

Houten shutters voor een warme uitstraling

Bent u op zoek naar houten raamdecoratie dan bent u aan het goede adres bij Shutterkoning. Uiteraard zijn er meerdere materialen mogelijk, maar als u voor raamdecoratie van hout kiest, dan kiest u voor een warme en sfeervolle uitstraling. Houten shutters passen goed in de woonkamer, keuken, kantoorruimte én slaapkamer om een natuurlijke en landelijke stijl te ervaren. Overdag kunt u de lamellen in de open stand zetten voor het optimaal profiteren van daglicht, en in de avond kunt u ze kantelen voor maximale privacy.

Op vrijwel alle typen ramen kunnen shutters geplaatst worden. Of u nu ronde ramen, dakramen, draaikiepramen, hoge ramen of brede ramen in uw woning heeft: wij helpen u graag de meest geschikte keuze in raamdecoratie te maken. Omdat we vinden dat dit voor iedereen mogelijk moet zijn, leveren we hoogstaande kwaliteit voor betaalbare prijzen. Bovendien heeft u de keuze uit veel verschillende mogelijkheden, waardoor u de raamdecoratie geheel naar eigen wens kunt samenstellen.

Verschillende soorten houten raamdecoratie

Houten shutters zijn mogelijk in verschillende modellen die ieder hun eigen functies en mogelijkheden bieden. Zo zorgen authentieke houten vensterluiken of paneelluiken voor extra sfeer. Deze houten luiken zijn uniek door het gebruik van duurzaam Europees eikenhout. U kunt kiezen uit naturel gelakt en alle RAL kleuren van onze fabrikanten. Als u op zoek bent naar robuuste raamdecoratie die direct opvalt bij binnenkomst van de kamer, dan zijn raamluiken de ideale optie. U kunt hiermee zelf de gewenste hoeveelheid lichtinval stap voor stap regelen middels een verborgen bediening naast de shutters. Ook binnenluiken zijn mogelijk. Deze worden opgehangen als vouwluik en kunnen naar wens worden voorzien van een eigen paneel en/of venster profiel. Louvre luiken zijn de ideale optie om te gebruiken als zonwering. Dit type houten shutters wordt ook wel persiennes of blinden genoemd. Ze zorgen voor een fraaie uitstraling en speling met het licht, zonder dat uw hele huis compleet wordt verduisterd.

Jarenlang plezier van uw shutters

Hout is veilig en duurzaam. Of het nu gaat om een klassieke uitstraling met veel details verwerkt in de luiken of een modern design met een strak oppervlakte, u zult van deze prachtige shutters jarenlang plezier hebben. Zo bent u verzekerd van een stijlvaste raamdecoratie. Kwaliteit voor het leven! Shutterkoning geeft vol vertrouwen dan ook 3 jaar volledige garantie! Deze beschermt u bij gebreken voor, tijdens en na de installatie van de raamdecoratie en shutterluiken.

Voordelen van houten shutters

Ervaar de tastbare voordelen van houten shutters voor uw huis. Deze prachtige raambekleding biedt niet alleen een authentieke uitstraling, maar ook duurzaamheid die jarenlang meegaat. De natuurlijke isolerende eigenschappen van het hout helpen de kamertemperatuur te reguleren, waardoor u energie bespaart en uw huis comfortabel blijft, ongeacht het seizoen. Daarnaast stellen houten shutters u in staat om de lichtinval nauwkeurig te beheren, waardoor privacy behouden blijft zonder afbreuk te doen aan natuurlijk licht. Hun aanpassingsvermogen aan diverse interieur stijlen, van klassiek tot modern, maakt ze een veelzijdige keuze voor elk huis. Investeer in de stijlvolle functionaliteit van houten shutters voor een blijvende meerwaarde aan uw leefruimte.

Bestel uw houten shutters tegen aantrekkelijke prijzen

U kunt bij ons eenvoudig een offerte aanvragen, maar om achter de prijs van de houten raamdecoratie te komen kunt u dit ook online zelf berekenen. Op deze manier weet u direct waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Met onze rekentool krijgt u een prijsindicatie van de kosten van shutters. U kunt ook langskomen in een van onze showrooms om de verschillende soorten raamdecoratie te bekijken en u van deskundig advies te laten voorzien. Ook kunt u dan een gratis en vrijblijvende afspraak maken om de raamdecoratie in te meten. Zo weet u zeker dat we voor de productie en montage van uw houten shutters de juiste maten hanteren.

Bezoek onze showroom