Waarom elektrische shutters handig zijn

Soms heb je van die moeilijk bereikbare ramen in je woning. Je overweegt raambekleding, maar je weet dat het een circusact gaat worden op het moment dat je daglicht wilt of juist niet. Elektrische shutters zijn dan precies wat jouw moeilijk bereikbare ramen nodig hebben. Als smart living dan toch steeds populairder wordt kunnen shutters hierin niet achterblijven.

Extra comfort elektrische shutters

Het is niet alleen handig voor de moeilijk bereikbare ramen. Wat nu als je wat ouder bent en slecht ter been bent of je ligt doodziek in bed, dan is het handig als je shutters met een afstandsbediening kunt openen en sluiten. Behalve open en dicht kun je de elektrische shutters op iedere gewenste stand zetten. Zo sfeervol mogelijk of juist helemaal donker. Jij bepaalt vanaf de bank, bed of bureaustoel.

Smart living en smart control

Je bent niet achtergebleven als het om de modernisering van jouw huis gaat. Jouw huis is dan ook helemaal smart living proof en daar heb je alles in jouw interieur op aangepast. Elektrische shutters konden wat dat betreft ook niet achter blijven. Vandaar dat het ook mogelijk is om ze te koppelen aan jouw domotica systeem.
Bij domotica systemen praten we niet alleen over het bedienen van een afstandsbediening. Daar zit tegenwoordig ook stembediening in. Hoef je jouw partner ook niet meer op te laten staan om ‘s avonds de shutters te sluiten. Als Siri aanstaat zeg je op het jouw gewenste tijdstip: Shutters dicht in de woonkamer. Domotica systemen en apparaatjes zijn ook te bedienen via een app op jouw smartphone. Heb je al elektrische shutters? Grote kans dat je deze gewoon op een smart manier kunt bedienen. Kijk even met welke domotica systemen of apps ze compatibel zijn en jij bent weer een stap dichterbij extra comfort in jouw woning.

Elektrische shutters Shutterkoning

Toch niet zo’n gek idee om elektrische shutters aan te schaffen, die behalve comfort ook design verantwoord zijn. Shutterkoning heeft elektrische en niet elektrische shutters in het assortiment. Kijk gerust online rond in ons assortiment en bij vragen kun je gerust contact met ons opnemen!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom