Waar moet je op letten bij de aanschaf van shutters?

Wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie, dan heb je voldoende keuze. Je kunt op zoek zijn naar nieuwe raamdecoratie omdat je gaat verhuizen of omdat je woning een opknapbeurt nodig heeft. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld jaloezieën, gordijnen of shutters. Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van nieuwe shutters? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten voordat je ze aanschaft. Shutters plaats je vaak voor een lange periode en daarom is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. We hebben een aantal vragen op een rijtje gezet die je jezelf moet stellen voordat je shutters gaat kopen.

  1. In welke ruimte wil je shutters laten plaatsen? Misschien wil je wel meerdere ruimtes voorzien van shutters. De locatie van de shutters is erg belangrijk, omdat een badkamer bijvoorbeeld ander materiaal vereist dan een woonkamer.
  2. Hoe wil je de shutters bedienen? Je kunt shutters bedienen met of zonder bedieningsstok. Als je de shutters bedient met een bedieningsstok, dan kun je kiezen voor het clearview systeem of de tilterstok.
  3. Welke materiaalsoort wil je? Shutters zijn vaak van hout gemaakt en geven een luxueuze uitstraling. De shutters worden voorzien van verschillende laklagen waardoor je een prachtig eindresultaat krijgt.
  4. Wat worden de afmetingen van de shutters? Onze specialisten komen bij jou op locatie om alles in te meten. Dan weet je zeker dat het altijd past!
  5. Wat is je interieurstijl? Ga je voor een moderne look of kies je voor een landelijke uitstraling? De keuze is aan jou.
  6. Welke kleur shutters wil je? Wit is een veel gekozen kleur, maar zwart wint ook steeds meer aan populariteit. De shutterkleur heeft veel invloed op de sfeer in huis, denk daar van tevoren dus goed over na.

Shutters laten plaatsen is geen makkelijke klus. Het is daarom belangrijk om het op de juiste manier te plaatsen zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je shutters. Je kent het gezegde: ‘Goedkoop is duurkoop’ vast wel. Shutters zijn niet goedkoop, maar je hebt er lang plezier van! De vakmannen van Shutterkoning helpen je graag met de plaatsing van jouw shutters. Wil je een gratis en vrijblijvende inmeetafspraak of wil je meer informatie ontvangen over de aanschaf van shutters? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom