Uitgelicht: Clearview shutters

Met behulp van raamdecoratie kun je een ruimte maken of breken. Wat voor raamdecoratie geschikt is voor in jouw ruimte hangt natuurlijk af van welke sfeer je wilt creëren. Met shutters kun je vrijwel alle kanten op, omdat er veel mogelijkheden zijn qua uitvoering of kleur. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te gaan voor clearview shutters. Maar wat zijn clearview shutters nu precies en waarom zou je voor deze variant kiezen? We geven je graag meer informatie, dus lees snel verder!

Wat zijn clearview shutters?

Shutters zijn ideaal omdat ze gemakkelijk te bedienen zijn en omdat je de lichtinval perfect kunt regelen. Normaal gesproken bedien je je shutters met de tiltstok aan de voorzijde van je shutters. Bij clearview shutters werkt dit net even anders; bij dit soort shutters is de tiltstok niet te zien is. Het systeem zit zo in elkaar dat de tiltstok in het frame verwerkt is en alle afzonderlijke lamellen aan elkaar gekoppeld zijn. Wanneer je dus één lamel open of dicht doet, gaan de andere lamellen automatisch mee. Handig!

Waarom zou je kiezen voor clearview shutters?

Qua functionaliteit maakt het eigenlijk niet zoveel uit of je voor een systeem met zichtbare tiltstok gaat of voor een clearview systeem; beide systemen zijn gemakkelijk en heel precies te bedienen. De belangrijkste reden om voor clearview shutters te gaan is dan ook de uitstraling. Doordat er geen verticale tiltstok te zien is wordt het oppervlak niet “gebroken” waardoor het geheel heel ruimtelijk oogt. Dit is ideaal wanneer je gaat voor een moderne en strakke uitstraling van je interieur.

Door de grote diversiteit in kleuren en afmetingen in breedte en lengte van de lamellen kun je er een geheel eigen draai aan geven. Wanneer je bijvoorbeeld gaat voor een van onze warme beitskleuren zoals Oak 205 of Honey 201 en deze combineert met een bredere of juist smallere shutter, past de clearview shutter ook perfect bij jou wanneer je liever voor een wat landelijkere uitstraling gaat.

Ben je enthousiast geworden over onze clearview shutters, of wil je meer informatie over wat er in jouw interieur allemaal mogelijk is qua uitvoering en kleur? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met je naar de perfecte shutters voor in jouw huis!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom