Shutters voor ronde ramen

Is jouw woning gezegend met een rond, getoogd of half rond raam? Yes! Wát een authentieke uitstraling geeft dat aan je huis. Het zoeken naar de juiste raamdecoratie kan misschien voor een klein probleempje zorgen; want welke raamdecoratie is nu geschikt voor ronde ramen? Natuurlijk vallen er een aantal opties af, maar met shutters zit je altijd goed! Onze shutters zijn een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. We maken alle shutters op maat, waardoor elke vorm mogelijk is. Denk bijvoorbeeld ook aan draaikiepramen, maar ook aan een dakraam of heel smal raam. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De mogelijkheden van ronde shutters

Voor het openen en sluiten van de lamellen heb je de keuze uit twee mogelijkheden: met een tilterstok of ‘clearview’. Met de tilterstok kunt u de lamellen op en neer bewegen. Je kunt ook kiezen voor een verborgen bediening, je kunt dan één lamel beetpakken om de lamellen te bewegen. Zo regelt u eenvoudig de lichtinval en is er geen tilterstok aanwezig. Strak en mooi!

De kleuren van Milano shutters

Daarnaast heb je de mogelijkheid uit verschillende kleuren en materialen. Milano shutters zijn in bijna alle RAL kleuren leverbaar (ja, de keuze is écht reuze!). Welke lak- en beitskleuren bij onze verschillende lijnen shutters horen, vind je hier.

Verschillende materialen

Uiteraard heb je niet alleen keuze uit verschillende kleuren, maar ook uit materiaalsoort. De meeste shutters die wij verkopen zijn houten shutters. Hardhouten shutters zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Iets wat we maar al te graag doen: de natuur van buiten naar binnenhalen. En dat is precies wat het gebruik van shutters zo mooi maakt binnen jouw interieur!

Wij hebben verschillende soorten shutters:

Base Line

Prachtige shutters voor een aantrekkelijke prijs! Deze shutters worden van 100% hout en zijn een aanwinst voor ieder interieur. Bovendien is de prijs erg aantrekkelijk, waardoor deze goed te doen zijn voor je portemonnee. De Base Line leveren we alleen in een witte (of off-white) en hebben een lamelbreedte van 63 millimeter. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Ben je op zoek naar een andere kleur? Dan kun je terecht bij onze Luxury of Apollo Line.

Luxury Line

Exclusieve shutters voor dat luxueze gevoel! Je hebt hier meer keuze in mogelijkheden, waardoor je altijd wel een perfecte shutter voor je ronde raam kunt vinden. Eén ding is zeker: je kunt jarenlang van je nieuwe aanwinst genieten! Denk er dus nog even goed over na voordat je je aankoop doet. Dat kan nooit kwaad! Heb je hulp nodig? Onze specialisten staan graag voor je klaar en komen graag bij je langs.

Apollo Line

Het beste wat er te bieden is! Deze lindehouten shutters zijn door hun kwaliteit hoogwaardige constructies het neusje van de zalm. Zonder meerprijs heb je een strak design waarin de scharnieren zijn weggewerkt, helemaal van deze tijd!

Ronde shutters kopen?

Wil je graag ronde shutters kopen? Vraag dan een vrijblijvende inmeetafspraak aan. Onze specialisten komen dan naar je huis om alles op te meten, dan ben je er zeker van dat alles perfect past!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom