Shutters voor een schuifpui, kan dat?

Shutters zijn een stijlvolle en moderne raamdecoratie die perfect passen bij een schuifpui. Een schuifpui zorgt dat de verbinding van binnen naar buiten écht wordt gemaakt. Een echte sfeermaker in huis dat zorgt voor veel lichtinval. Nog een voordeel! Echter, snappen wij natuurlijk ook dat je het lekker vindt om op bepaalde momenten een stukje privacy te creëren in huis of je even af te schermen van de zon die naar binnen schijnt. Raambekleding voor je schuifpui is dan de oplossing.

Shutters zijn ideaal voor brede ramen, omdat je meerdere panelen naast elkaar kunt plaatsen. Zo kun je een grote breedte voorzien van mooie shutters. Perfect dus voor een schuifpui!

Schuif de shutters eenvoudig opzij met een schuifpui

Bij shutters voor een schuifpui wordt er gebruik gemaakt van een vouwrailsysteem. Je kunt op deze manier de shutters heel eenvoudig openklappen. Normaal hangen shutters in een vierzijdig paneel, maar voor een schuifdeur is dat niet handig. Door het gebruik van een vouwrailsysteem komen de shutterpanelen per set van twee luiken op de vouwrail te zitten. Hierdoor zijn de shutters eenvoudig te openen en kun je snel door de schuifpui naar buiten. Ideaal!

Zwarte shutters voor je schuifpui

Wil je een extra stoer en industrieel resultaat kies dan voor zwarte shutters voor je schuifpui. Deze kleur is eigenlijk neutraal en stoer tegelijk. Het past in veel interieuren en is een praktische blikvanger. Want wie zegt dat praktisch niet stijlvol kan zijn…

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom