Shutters op openslaande deuren? Dat kan!

Het grote voordeel van shutters is dat ze vrijwel voor elk raam geplaatst kunnen worden. Ronde ramen? Hoge ramen? Kiepramen? Met shutters is alles mogelijk! Ook voor ramen in deuren zijn shutters een passende oplossing. Zeg maar hallo tegen die mooie shutters voor jouw tuindeur!

Optie 1: een vouwrailsysteem

Shutters voor een grote openslaande deur met ramen of een glazen schuifpui worden gemonteerd door middel van een vouwrailsysteem. Zo kun je gemakkelijk de shutters aan de kant “vouwen” wanneer je de deur wilt open zetten. Je geniet dus van de privacy en lichtinvalregeling van shutters, maar ook van het weidse uitzicht wanneer de shutters aan de kant zijn geschoven.

Optie 2: een shutterpaneel

Voor ramen op een kleinere of smallere deur kan gekozen worden voor montage door middel van een shutterpaneel. Dit paneel kun je los van de deur open zetten, of het paneel kan in het kozijn van de deur bevestigd worden. Het hangt maar net af van je persoonlijke voorkeur!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor de deur bij jou thuis? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze monteurs denken graag met je mee!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom