Shutters in de volle hoogte van je huis

Brede en grote raampartijen in je woonkamer of keuken zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Iets waar veel mensen naar op zoek zijn in een woning. Deze eyecatcher verdient natuurlijk alle aandacht! Heb jij zo’n grote raampartij in je woning en wil je hier nóg meer uit halen? Denk dan eens aan shutters.

Shutters op maat

De shutters van Shutterkoning kunnen perfect op maat worden gemaakt. Zo is er nooit een raampartij waar geen shutters voor geplaatst kunnen worden. Ook raampartijen die doorlopen tot aan het plafond zijn dus geen probleem!

Voor welke look & feel ga jij?

Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur of je wilt gaan voor smalle of juist extra brede lamellen. Ga je liever voor een moderne, robuuste en rustige look? Kies dan voor shutters met een extra brede lamelbreedte. Ga je liever voor een landelijkere look en mag het van jou wel wat drukker en uitgesprokener? Dan zijn shutters met een smalle lamelbreedte de beste optie.

Hoe bedien je zulke hoge shutters?

Ik hoor je denken: hoe bedien je die shutters dan, die zo hoog bevestigd zijn? Daar is aan gedacht! Je hoeft gelukkig niet telkens een stoel te pakken om hogere shutters open of dicht te zetten. Hiervoor is een handige telescopische bedieningsstok ontwikkeld.

Andere opties voor raamdecoratie

Shutters zijn natuurlijk niet de enige optie. Ook jaloezieën zijn een mooie optie als je wilt gaan voor een strakke uitstraling. Jaloezieën zijn wat betreft uitstraling vergelijkbaar met shutters, alleen de manier van bedienen is anders. Jaloezieën zijn bevestigd met touwtjes en zijn helemaal naar boven te halen.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom