Je interieur winterproof maken met shutters

De R zit weer in de maand en zal dat nog een tijdje blijven. Dat betekent kortere en koudere dagen in aantocht. Tijd dus om je huis klaar te maken voor de winter. Shutters zijn de perfecte oplossing om warmte aan je interieur toe te voegen. Weten waarom? Lees snel verder!

Eenvoudig de lichtinval regelen met shutters

Naast het upgraden van je interieur met raamdecoratie zijn shutters ook de perfecte oplossing om de lichtinval in je woonkamer te regelen. Overdag kun je de lamellen openen en het winterzonnetje binnenlaten. Je interieur wordt zo extra stijlvol door het prachtige lichteffect dat je creëert op je wand of vloer. Als het buiten donker is, sluit je de lamellen weer en heb je meer privacy. Shutters als raamdecoratie zorgen er dus voor dat jij rustig van je serie of film kan genieten zonder nieuwsgierige aagjes.

Duurzaam en warm: fijn voor jou & je portemonnee

Met shutters kun je heel makkelijk warmteverlies beperken. Ze hebben namelijk een isolerende functie. Extra fijn natuurlijk in de koude wintermaanden. Zo houd je de warmte van de kachel lekker binnen en heb je geen onnodig hoge energiekosten of stookkosten. Bovendien geven shutters je figuurlijk meer warmte door het sfeervolle hout waar ze van gemaakt zijn. Onze Milano shutters uit de Base, Luxury en Apollo line worden standaard voorzien van meerdere laklagen met een prachtig eindresultaat. Voor de Luxury en Apollo line kan ook de keuze worden gemaakt voor een ‘Open finish’, waarbij de nerfstructuur van het hout niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar is. De Shutterkoning verzekert je dat jouw woning er met onze shutters deze winter en de vele winters die nog volgen er letterlijk en figuurlijk warm en stijlvol bij staat!

In iedere woonkamer toepasbaar

Het handige van shutters is dat ze eigenlijk op vrijwel alle ramen toepasbaar zijn. Of je nu in een hoog of smal huis woont, meer van lak- of beitskleuren houdt, of juist speciale raamvormen in je huis hebt. Shutters zijn voor iedereen mogelijk om een interieur tot een ware eyecatcher om te toveren!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom