Een keer wat anders? Combineer je shutters met gordijnen!

Shutters voor je ramen zijn natuurlijk een echte eyecatcher in jouw woonkamer. Heb jij al langer shutters en wil je een keer wat anders? Of wil jij graag meer warmte en sfeer in huis aanbrengen? Ooit bedacht om je shutters te combineren met gordijnen? We vertellen je er graag meer over in deze blog!

Montage

Shutters kunnen wat betreft montage gemakkelijk gecombineerd worden met gordijnen. De gordijnrail kan namelijk een stukje van de shutters gemonteerd worden.

Combineren van materialen

Met shutters kun je eigenlijk al alle kanten op wat betreft kleur, breedte, lamelbreedte en uitvoering. Vaak geven shutters wel een moderne en strakke uitstraling aan je interieur. Wil jij gaan voor een warmere uitstraling? Het kan door je shutters te combineren met gordijnen. Het hout van de shutters in combinatie met het stof van je gordijnen zorgt voor een zachtere en warmere uitstraling. Hiermee breng je je slaap- of woonkamer net even naar een ander niveau!

Siergordijnen

Wanneer je je gordijnen enkel voor de sier wilt plaatsen, kun je kiezen voor een smal gordijn dat niet de hele breedte van je raampartij bedekt. Niemand die dat ziet wanneer het gordijn is opgevouwen!

Wil jij jouw slaap- of woonkamer ook een upgrade geven? En zijn shutters daarvoor de uitkomst voor jou? Neem dan snel contact met ons op voor het plannen van een inmeetafspraak.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom