De woontrends van 2023

Oktober heeft zijn intrede alweer gedaan dit jaar. Alle interieur liefhebbers kunnen waarschijnlijk niet langer meer wachten. Oktober woonmaand 2023 is een feit. Shutterkoning neemt alle woontrends 2023 met je door en we vertellen je welke shutters het beste bij de trends passen.

#1 Woontrends 2023 Scandinavisch

We trappen af met de immens populaire woontrend Scandinavisch. Deze minimalistische no nonsense woontrend doet het al een paar jaar heel goed en blijft ook dit jaar weer lekker stabiel op nummer 1 staan. Hierbij passen vooral onze witte shutters white en Pure white en de natuurlijke shutters in houtkleur. Wit en natuurlijk hout ondersteunen de minimalistische pure look van deze woonstijl.

#2 Woontrends 2023 Minimalistisch modern

Dit is een woonstijl die in het verlengde is van de Scandinavische stijl. Maar behalve wit en natuurlijk hout worden hier ook donkere kleuren gebruikt zoals donkergrijs en zwart. Hier en daar is het misschien zelfs sober te noemen, vandaar dat wij zeggen ga voor onze zwarte shutters als mooie accenten bij de rest van het minimalistische interieur. Door het gebruik van donkere shutters zullen bepaalde vertrekken ook strakker en moderner ogen en dat is nu precies de bedoeling!

#3 Woontrends 2023 Bohemian

Bohemian schreeuwt luidkeels om natuurlijke houtkleurige shutters om het hippie strandgevoel samen met schelpen decoratie te versterken. Het natuurlijke hout gaat goed samen met de andere natuurlijke materialen in deze inrichting zoals veren en wollen alpaca dekentjes op de bank. In deze interieurstijl worden ook veel vintage meubeltjes gebruikt, die waren vroeger sowieso gemaakt van een goede kwaliteit robuust hout. Deze elementen zorgen samen met de natuurlijke houten shutters voor een harmonieuze inrichting.

#4 Woontrends 2023 Maritiem

Haal de zee in huis en ga voor veel blauw kleurschakeringen samen met turquoise. Daar kunnen witte shutters niet bij ontbreken die maken het maritieme gevoel af en zorgen voor een rustgevende uitstraling van het gehele interieur.

#5 Woontrends 2023 Art Deco

Dit is de meest uitbundige woontrend van de vijf. Hierbij passen witte en zwarte shutters. Die laten zich mooi combineren met de goud en zilver accenten die kenmerkend zijn voor deze woontrend.

Advies nodig?

Wil je graag meer weten over onze collectie shutters, neem dan gerust contact met ons op.
Omdat het oktober woonmaand 2023, willen we je ook wijzen op onze aanbiedingen.
Dan kun jij  de shutters aanschaffen die passen bij jouw interieur!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom